Wie zijn wij?

Shannon Nirvana, 32 jaar en sinds 2018 is zij trotse eigenaar van Nirvana Beauty. Dé spot voor brows, brazilians & more!

Shannon is trainer, een gecertificeerd browspecialist én waxspecialist. Ze heeft zich laten specialiseren door diverse opleiders in Nederland. Al haar kennis verwerkt ze in haar 1 op 1 trainingen.

Je kunt bij haar terecht voor de meest strakke brows! Natural, soft tint, henna of permanent powder brows. She slays them all!
Ze heeft met deze magische handen de 3de plaats weten te bemachtigen tijdens de Benelux Brow Contest 2018.

Niet alleen in brows maar ook in waxing is Shannon een expert. Ze staat bekend om haar spatel en ontspanningstechnieken.
Ze weet snelheid en kwaliteit goed te combineren en zorgt er altijd voor dat je smooth as a baby Nirvana Beauty verlaat.

Hallo! Mijn naam is Sabine. Na een succesvol en leerzaam stage jaar bij Nirvana Beauty mag ik jullie graag weer ontvangen in de salon, met deze keer NIEUWE behandelingen! Als Allround schoonheidsspecialiste in opleiding mag ik jullie gezichtsbehandelingen aanbieden die in twee varianten te boeken zijn. Ook zal ik voor u klaar staan in hand & voet verzorging en kunt u dit óók in twee varianten in plannen. 

Heeft u vragen of wilt u advies over jouw huid? Hier kan ik u wellicht in verder helpen! Ik heb er ontzettend veel zin in en ik hoop jullie snel te zien in de salon, Veel liefs!