Altijd al willen specialiseren in het geven van verschillende schoonheidsbehandelingen?

Sinds april 2018 bieden wij ook cursussen aan voor de professional. Alle cursussen worden door een gecertificeerde en professionele waxspecialist gegeven.

Op dit moment hebben we het volgende aanbod:

 

—–Brow Professional—–

Bij deze cursus leer je alle in’s en outs omtrent browstyling. Deze cursus wordt op maat van je wensen en aandachtspunten gemaakt. Na het afronden ontvang je een certificaat en ben je officieel een Brow Professional!

—–Lashlifting—–

De cursus Lashlifting is voor de wimperspecialiste, die graag naast wimperextensions ook lashlifting wilt aanbieden. Deze cursus is heel neutraal dus ons protocol is toe te passen bij meerdere merken.

—–Full Body Waxing Basic—–

Tijdens deze cursus leer je de basistechnieken van waxing. Je leert werken met zowel softwax als hardwax en de spateltechniek. We behandelen de oksels, schaamstreek en benen. Na het afronden ontvang je een certificaat.

—–Full Body Waxing Pro.—–

Wil je nog meer leren over waxing nadat je het Basic certificaat hebt behaald? Kies dan voor het vervolg hiervan en behaal je Full Body Waxing Pro certificaat! In deze cursus gaan we de overige lichaamsdelen behandelen. Ook deze cursussen zijn op maat gemaakt, naar jouw wensen.

 

Voor meer informatie, cursusdata en prijzen. Neem contact met ons op via het contactformulier of stuur een mail naar: info@nirvanabeauty.nl